Ga met ons mee op ontdekkingsreis door de wereld van geur en smaak

Ralf Köth is opgegroeid in de wijnbouw, waar hij van zijn ouders heeft geleerd wat belangrijk is in het vak: gevoel voor de rijpheid van de druiven, respect voor de natuur en geduld bij het rijpingsproces.

DIVERSE SMAKEN

Wij durven te zeggen dat wij voor iedereen een passende smaak hebben. Ga op ontdekkingsreis en laat je verrassen door tal van secco-creaties, klassieke wijnen, dessertwijnen en glühweinen.

MEESTERLIJKE CREATIES

Een bijzondere smaak ervaring door pure secco te combineren met de beste ingrediënten uit de gastronomische keuken.

DAISY SERVICE

Wij verzenden gratis vanaf 70 euro en hechten veel waarde aan een goede klantenservice

culinaire ervaring voor alle zintuigen

Palio, de sprankelende pure secco wijn, is een spannende culinaire ervaring voor alle zintuigen. De wijnen zijn gecomponeerd door meester wijnmaker Ralf Köth. Het resultaat is een zeer speciale smaak ervaring, waarin de pure sprankelende secco (witte wijn met koolzuurgas) verbazingwekkend is gecombineerd met de beste ingrediënten uit de gastronomische keuken. Hierbij wordt gespeeld met de geur en smaak van fruit, kruiden, specerijen en bloemen. Ralf Köth is opgegroeid in de wijnbouw, waar hij van zijn ouders heeft geleerd wat belangrijk is in het vak: gevoel voor de rijpheid van de druiven, respect voor de natuur en geduld bij het rijpingsproces. Ralf Köth heeft de leiding over het bedrijf en is daarmee de vijfde generatie. Door hem groeide niet alleen het aanbod traditionele wijnen, maar ook nieuwe wijnen zijn door hem gecreëerd. Als wijnmeester gebruikt Ralf Köth zijn vakmanschap rondom de wijn in combinatie met zijn passie voor nieuwe producten. De naam Palio komt vanuit Italië. Daar vindt De Palio di Siena plaats in Toscane, wat de snelste paardenrace van Italië is. Ralf wist al snel dat dit de naam van zijn secco’s zou zijn. Inmiddels is het merk ‘Palio’ al meer dan 15 jaar trendsetter op de markt van innovatieve secco’s.  
Heerlijke secco's! Al een aantal smaken geproeft en deze waren allemaal erg lekker.
Jans  —  25 juli 2022
Snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding, lekkere frisse Secco wijn
Myron scholten  —  25 juli 2022

veelgestelde vragen

Alle vragen
Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@winebydaisy.nl, door te bellen naar 06 – 19 72 59 22 of een Whatsapp te sturen naar 06 19 72 59 22. We zijn elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Neemt er even niemand op, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Zijn de prijzen inclusief BTW?
Ja, al onze prijzen zijn inclusief BTW. U komt hierdoor niet voor verrassingen te staan.
Kan ik op factuur bestellen?
Voor bestellingen op factuur kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: info@winebydaisy.nl